Mosselen


Mosselen van Jens: Een Verhaal Apart

Bij Jens Zeevisgroothandel draait alles om kwaliteit en versheid, vooral als het gaat om mosselen. Dagelijks ontvangen wij tweemaal leveringen vanuit Yerseke (NL), met Zeeuwse mosselen, Zeeuwse oesters, noordkrompen, alikruiken, Oosterschelde kreeft, mesheften en kokkels.

Als jarenlange leverancier van diverse merken Zeeuwse mosselen, kunnen wij altijd de beste kwaliteit van het moment selecteren en onze onafhankelijkheid behouden. Wij kiezen voor Zeeuwse mosselbedrijven met een familiale traditie en een sterke focus op productkwaliteit. Deze mosselproducenten onderscheiden zich door hun degelijkheid en betrouwbaarheid, zonder valse reclameslogans maar met intrinsiek goede producten.

Onze mosselen zijn verkrijgbaar in jute zakken van 15 kg of in lekvrije kartonnen verpakkingen van 10 x 1 kg, ideaal voor het stille seizoen.

Wij leveren permanent en non-stop met onze koelwagens aan de Westkust. Onze wagens zijn altijd voorzien van voldoende voorraad om snel en efficiënt aan de klantvraag te voldoen.

Wanneer Zeeuwse mosselen niet beschikbaar zijn, zoeken wij naar aanvaardbare alternatieven zoals Deense, Noorse, Franse, Ierse, Italiaanse of Griekse mosselen, afhankelijk van de kwaliteit en prijs. Ook hangcultuurmosselen zijn regelmatig in ons assortiment te vinden.

Voor Zeeuwse hangcultuurmosselen kiezen wij resoluut voor de crème de la crème: “Neeltje Jans” Zeeuwse hangcultuurmosselen met het “Zeker Zeeuws” label als extra garantie voor authenticiteit en kwaliteit.

Wilt u meer informatie over onze producten of dagprijzen? Neem contact met ons op via info@vishandeljens.be of T 058 23 42 57.